Een unieke speler in het landschap van marketing én persoonlijke ontwikkeling - anders dan de anderen

Wij geloven sterk in een totaalaanpak om je bedrijf jaar na jaar te laten groeien. Daarom combineren we de ontwikkeling van de pure zakelijke strategie met de ontwikkeling van de mensen die deze uitvoeren.

Wij helpen bedrijfsleiders bij het maken van heldere strategische keuzes, deze om te zetten in een concreet plan van aanpak én het vormen van een optimaal team dat in staat is om het plan efficiënt uit te voeren.

Het proces van persoonlijke -, team- en zakelijke ontwikkeling vindt stapsgewijs plaats en leidt telkens naar nieuwe uitdagingen. Je kan rekenen op onze langdurige begeleiding doorheen het hele proces.


Wie zijn wij?                                                                       

The Marketing Lab werd opgericht door marketing expert en coach An Geuens. In haar loopbaan bouwde ze een schat aan ervaring op als zaakvoerder, key account en marketeer voor verschillende bedrijven. Daarbij werkte ze zowel voor multinationals als KMO’s.

Zo werkte ze achtereenvolgens bij Carrefour, Unilever, De Persgroep en BMW.

Al deze ervaringen maken van haar de ideale drijvende kracht binnen The Marketing Lab.

An heeft een team rond zich van specialisten met elk hun expertise, die ingezet worden binnen specifieke domeinen.


Waar staan wij voor?

The Marketing Lab staat voor enkele sterke kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen.

Passie
Binnen The Marketing Lab werken we met veel passie en enthousiasme aan de ontwikkeling en groei van onze klanten. We zijn gepassioneerd door marketing, mensen en de achterliggende psychologie. We gaan met veel gedrevenheid voor het bereiken van onze doelen.

Creativiteit
The Marketing Lab is innovatief. We betreden graag nieuwe paden buiten onze comfortzone en stellen bestaande zaken kritisch in vraag. Onze aanpak valt op omdat we anders zijn en tegen gangbare meningen durven ingaan, steeds met het bereiken van de gestelde doelen voor ogen.

Groei
Stilstaan is achteruitgaan. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak kiezen wij voor vooruitgang. Wij zetten mensen en bedrijven in beweging, we reiken inzichten aan die leiden tot het maken van duidelijke keuzes. We werken ook aan onze eigen groei en ontwikkeling door ons regelmatig bij te scholen en onze kennis aan te scherpen.

Partnerships
Partnerships vormen het fundament van onze persoonlijke aanpak. Wij gaan met onze klanten voor een relatie op langere termijn. Wederzijds vertrouwen is daarbij cruciaal.

Wil je The Marketing Lab beter leren kennen?

Contacteer ons hier vrijblijvend voor een kennismaking